Cottage cheese wrap
Cottage cheese wrap har florert i diverse matkanaler lenge. Det har tatt meg litt tid å få testet, men NÅ har jeg testet! Og skjønner veldig godt hvorfor dette er så populært.
Det er helt klart en wrap som metter, er sunn, god og helt uten noen form for tilsetningsstoffer. Som en bonus inneholder den også hele 40 gram proteiner bare i wrappen (og det er mye)!
Oppskrift (1 stor, eller 2 små):
2 egg
200 gram/halv boks cottage cheese
Salt/pepper
Ønsket krydder (som f.eks. oregano)
Fremgangsmåte:
Kjør det hele sammen med en stavmikser. Fordel røren på et brett dekt med stekepapir. Sett den midt i ovnen på 180 grader i ca 15 min (følg med på slutten da alle ovner er litt ulike).
Legg den over på en rist, fjern papiret og la den avkjøle seg. Når wrappen en kald, fyller du den med det du måtte ønske - og så er det bare å kose seg!
Ha ingrediensene over i en bolle før du rører det hele sammen med en stavmikser. Krydder varierer du etter smak, og hva du ønsker å fylle wrappen med.
Fordel røren utover et stekebrett dekt med bakepapir.
Stek wrappen midt i ovnen på 180 grader i cirka 15 minutter (følg med på slutten da alle ovner er litt forskjellige). Snu den rundt på en rist, ta av papiret og la den avkjøle seg.
Når wrappen en kald, fyller du den med det du måtte ønske.
Her har jeg fylt den med ost, spekeskinke, paprika, purre og salat. Et tynt lag med pesto i bunn er heller ikke feil.. Men her er det et hav av muligheter!