Cottage cheese wrap

Cottage cheese wrap har florert i diverse matkanaler lenge. Det har tatt meg litt tid å få testet, men NÅ har jeg testet! Og skjønner veldig godt hvorfor dette er så populært.

Det er helt klart en wrap som metter, er sunn, god og helt uten noen form for tilsetningsstoffer. Som en bonus inneholder den også hele 40 gram proteiner bare i wrappen (og det er mye)!

Ferdiglaget wrap fylt med ost, skinke, paprika, purre og salat

Oppskrift (1 stor, eller 2 små):

  • 2 egg

  • 200 gram/halv boks cottage cheese

  • Salt/pepper

  • Ønsket krydder (som f.eks. oregano)


Fremgangsmåte:

  1. Kjør det hele sammen med en stavmikser. Fordel røren på et brett dekt med stekepapir. Sett den midt i ovnen på 180 grader i ca 15 min (følg med på slutten da alle ovner er litt ulike).

  2. Legg den over på en rist, fjern papiret og la den avkjøle seg. Når wrappen en kald, fyller du den med det du måtte ønske - og så er det bare å kose seg!


Ingredienser til wrappen blandet sammen i en svart bolle

Ha ingrediensene over i en bolle før du rører det hele sammen med en stavmikser. Krydder varierer du etter smak, og hva du ønsker å fylle wrappen med.


Røren til cottage cheese wrappen fordelt utover et stekebrett dekt med bakepapir

Fordel røren utover et stekebrett dekt med bakepapir.


Ferdigstekt wrap i det den tas ut av ovnen

Stek wrappen midt i ovnen på 180 grader i cirka 15 minutter (følg med på slutten da alle ovner er litt forskjellige). Snu den rundt på en rist, ta av papiret og la den avkjøle seg.


Hjemmelaget cottage cheese wrap fylt med ost, skinke, paprika, purre og salat

Når wrappen en kald, fyller du den med det du måtte ønske.

Her har jeg fylt den med ost, spekeskinke, paprika, purre og salat. Et tynt lag med pesto i bunn er heller ikke feil.. Men her er det et hav av muligheter!


Next
Next

Hjemmelaget saftis med ananas