Hjemmelaget saftis med ananas

Disse ispinnene består av kun 1 ingrediens, nemlig frossen ananas. Enklere blir det ikke! 🍍

3 ispinner på et fat pyntet med spiselige stemorsblomster.

Hjemmelaget ispinner av fersk ananas.


Ananas er så søt i seg selv, og trenger som oftest ikke tilsetning i form av mer søtning.

Ønsker du en mer fyldigere is kan du tilsette litt kokosmelk og lime. Og that`s it!

Perfekt å ha i fryseren på varme sommerdager.


En hånd som holder en ispinne med to ispinner på et fat i bakgrunn.

En moden og fersk ananas har en blanding av frisk, søt og syrlig smak. 



Ingredienser til 6-8 ispinner:

  • 1 moden, fersk ananas som du har delt opp i mindre biter og fryst ned på forhånd, eller

    1 pose frossen ananas fra butikken.

Ingredienser for en fyldigere variant (tilsett i tillegg):

  • 1 dl kokosmelk

  • 1/2-1 lime, saften


Fremgangsmåte:

  1. Kjør frossen ananas i en blender til du får ønsket konsistens. For å få blenderen til å gå rundt er det fint med litt vann oppi om du ikke bruker kokosmelk. 1 dl bør holde, men prøv deg litt fram og tilsett væsken gradvis. Ønsker du lime, rører du også inn limesaften her.

  2. Hell røren over i isformer og la det stå i fryseren til det er klart!


3 ispinner på et blått fat pyntet med spiselige stemorsblomster.

Tips!

Kokosmelk og lime er også supre ingredienser å tilsette for en mer kremete og enda friskere variant.


Next
Next

Hjemmelaget energibarer